Lianne

Sinds mei 2018 ben ik deel uit gaan maken van het team personal trainers van PT4U. Maar wat ging daaraan vooraf? Altijd ben ik fanatiek en een gedreven sporter geweest. Handbal was mijn sport tot ik een knieblessure kreeg. Na 2 jaar trainen in de fitness, onder begeleiding van een fysiotherapeut, ben ik geopereerd aan mijn knie. Tijdens mijn revalidatieproces merkte ik dat ik het onder begeleiding trainen erg prettig vond en deze ervaring maakt dat ik de stap heb gemaakt om te beginnen met een fitnessopleiding.


In de zomer van 2017 heb ik, na fitvak A, fitvak B (opleiding tot personal trainer) afgerond. Daarna heb ik in 2017/2018 praktijk cursussen gevolgd bij Perfect Performance in Schiedam om mijn eigen vaardigheid en coaching skills te verbeteren. Hier heb ik ontzettend veel geleerd wat ik nu bij elke training die ik geef weer toepas.

Tot de kerst van 2018 heb ik naast mijn werkzaamheden in de fitness gewerkt als wiskunde docent op een middelbare school. Omdat mijn hart echt in de sport en in de begeleiding van anderen ligt, ben ik nu alleen nog werkzaam in de fitness. Ik zal altijd 100% inzet tonen om jou te helpen doelen te halen, pijnklachten te laten verminderen of gewoon lekkerder in je vel te gaan zitten. Sinds mei 2018 begeleid ik een vrouw die al 10 jaar niet meer gesport had. Nooit had zij durven hopen dat zij ooit zou zeggen ‘Ik begin het sporten echt leuk te vinden, ik voel me ZO FIT’. Voor mij als trainer een heel mooi compliment.

Ik ben erg leergierig en wil mijzelf blijven ontwikkelen, op het gebied van bewegen, maar ook op het gebied van voeding, slapen, coachen etc. Ik lees erg veel (wetenschappelijke) literatuur waar ik veel uit leer. Omdat ik zelf graag kook, ben ik sinds kort recepten gaan uittypen voor onze PT-klanten die te vinden zijn onder het kopje ‘voeding’ op onze website. Tot slot fitness ik zelf met veel plezier, nagenoeg dagelijks, bij Theo Meijer sport. Ik hoop mijn passie en enthousiasme te kunnen overdragen naar anderen. En wat Luke ook al zei: ‘Practice what you preach!’