13 maart 2019

Wie zijn wij?

Hallo, ik ben Jan van Nieuwenhuizen!

Mijn achtergrond: HBO bachelor in sports & business wat er in het kort op neer komt: bedrijfskunde binnen de sportieve sector met specialisaties in management, marketing en informatiekunde. Daarnaast verbreed met NSCA CPT. De Personal training opleiding. Ruim 15 jaar ervaring maken mij de Personal Trainer die ik nu ben. Iemand die oprecht de band aangaat met zijn leden, opzoek gaat naar wat voor hem/haar belangrijk is en samen opzoek gaan naar het ware potentieel. Want ervaring leert, wij zijn zoveel sterker dan we denken we hebben enkel dat laatste duwtje en vertrouwen nodig, de welbekende stok achter de deur. Dat zorgt dat de doelen worden behaald hoe ambitieus ze ook lijken. Mijn grootste prestatie was dat ik iemand met meervoudige hernia heb mogen begeleiden naar een persoon die weer vertrouwen heeft in zijn eigen lichaam en deze daadwerkelijk in beweging durft te zetten.

 

Uw Personal Trainer, Luke Pathuis

Uw Personal Trainer die beroeps gecertificeerd is met HBO achtergrond, 8 jaar ervaring, 3 fitnessopleidingen en tevens nog voorzien van andere kennis en diploma’s die u van pas zullen komen. Ik ben loyaal en zorg dat ik altijd een stap harder loop om doelen te verwezenlijken. Buiten mijn opleiding tot Personal Trainer, geef ik de klant ook een opstap richting voeding. Ik beschik namelijk ook over een koksopleiding. Zo kan ik u helpen bij het eenvoudig en lekker koken van maaltijden. Dat is het waar normaal ophoudt en ik de extra stap maak.
Deel van de passie als trainer is bij mij ook educatie en dus mensen helpen. Zo geef je ook een stuk bewust zijn en worden van bewegen mee. Ik kan het dan voor u als klant tastbaarder maken. Ik wil mijn kennis die ik nu al heb nog verder ontwikkelen en behouden. Door te beschikken over juiste en actuele kennis kan ik de kwaliteit van mijn lessen altijd waarborgen.

Wat heel mooi is om als trainer mee te maken zijn bovenverwachte successen. Zo heb ik iemand mogen begeleiden richting fiets wedstrijden, na een lang ziektebeeld. Die zij nu met de volste vertrouwen in haar lichaam en plezier aan de start kan verschijnen en uitfietsen.

En… tot slot sport ik zelf ook veel omdat het voor mij een passie is en die passie ook graag uitdraag naar de klant. Daarom zul je mij vaak in de sportschool treffen want “what you practice, is what you preach!”.

 

Lianne, de vrouwelijke personal trainster bij PT4U.

 Sinds mei 2018 ben ik deel uit gaan maken van het team personal trainers van PT4U. Maar wat ging daar aan vooraf? Altijd ben ik fanatiek en een gedreven sporter geweest. Handbal was mijn sport tot ik een knieblessure kreeg. Na 2 jaar trainen in de fitness, onder begeleiding van een fysiotherapeut, ben ik geopereerd aan mijn knie. Tijdens mijn revalidatieproces merkte ik dat ik het onder begeleiding trainen erg prettig vond en deze ervaring maakt dat ik de stap heb gemaakt om te beginnen met een fitnessopleiding.
In de zomer van 2017 heb ik, na fitvak A, fitvak B (opleiding tot personal trainer) afgerond. Daarna heb ik in 2017/2018 praktijk cursussen gevolgd bij Perfect Performance in Schiedam om mijn eigen vaardigheid en coaching skills te verbeteren.
Hier heb ik ontzettend veel geleerd wat ik nu bij elke training die ik geef weer toepas.

Tot de kerst van 2018 heb ik naast mijn werkzaamheden in de fitness gewerkt als wiskunde docent op een middelbare school. Omdat mijn hart echt in de sport en in de begeleiding van anderen ligt, ben ik nu alleen nog werkzaam in de fitness. Ik zal altijd 100% inzet tonen om jou te helpen doelen te halen, pijnklachten te laten verminderen of gewoon lekkerder in je vel te gaan zitten. Sinds mei 2018 begeleid ik een vrouw die al 10 jaar niet meer gesport had. Nooit had zij durven hopen dat zij ooit zou zeggen ‘Ik begin het sporten echt leuk te vinden, ik voel me ZO FIT’. Voor mij als trainer een heel mooi compliment.

Ik ben erg leergierig en wil mijzelf blijven ontwikkelen, op het gebied van bewegen, maar ook op het gebied van voeding, slapen, coachen etc. Ik lees erg veel (wetenschappelijke) literatuur waar ik veel uit leer. Omdat ik zelf graag kook, ben ik sinds kort recepten gaan uittypen voor onze PT-klanten die te vinden zijn onder het kopje ‘voeding’ op onze website. Tot slot fitness ik zelf met veel plezier, nagenoeg dagelijks, bij Theo Meijer sport. Ik hoop mijn passie en enthousiasme te kunnen overdragen naar anderen. En wat Luke ook al zei: ‘Practice what you preach!’