Waarom PT-4U

“ PT voor iedereen persoonlijk toegankelijk en i.c.m. alle faciliteiten van Theo Meijer Sport”

Persoonlijk

Persoonlijk vindt u terug in onze werkwijze. Na een intake doen wij altijd eerst een proeftraining. Het gaat altijd om de persoon die de PT-sessie afneemt en die moet wel
een ‘klik’ met de trainer ervaren anders wordt het moeilijk de training personal te maken. 

In alle openheid wordt de proeftraining besproken en mocht die klik er niet zijn dan
gaan wij binnen het team opzoek om de juiste match te vinden.

Toegankelijk

Toegankelijk vindt u onder andere terug in ons Welkom! Wij zijn toegankelijk voor iedereen ongeacht de sportieve doelstelling. Wij zijn er voor de opstart na een inactieve periode, om jouw te motiveren, om te spiegelen, voor het vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen en wij zijn die stok achter de deur. Maar heten u als eerst Welkom!

Daarnaast vindt u toegankelijk terug in de wijze van betalen. Zo kiest u zelf hoe u de PT diensten voldoet. Dit kan door een pakket aan te schaffen voorafgaand aan uw PT trainingen of door de trainingen maandelijks achteraf te laten factureren of u rekent direct na uw training af. Los van de wijze van betalen kunnen wij u voorzien van een factuur zodat u de kosten kan overleggen met uw werkgever of dat u deze zelf als ondernemer als kosten kunt opvoeren. PT valt immers onder training en coaching.

Alle faciliteiten

In combinatie met alle faciliteiten vindt u terug bij de locatie van Theo Meijer Sport. Door deze samenwerking maakt u naast de PT gebruik van een ruime kleedkamer voorzien van lockers, douche, sauna en stoombad. Daarnaast is er de mogelijkheid om de gym zelfstandig te gebruiken voor een 2de   of 3de  sportmoment in de week. Dus de mogelijkheid tot deelname aan een groepstraining zoals yoga of bodybalance om ook actief aan ontspanning te werken of om jouw persoonlijk trainingsschema uit te voeren in de gym. Verder biedt de bespreekruimte de mogelijkheid u ook persoonlijk te coachen buiten PT ruimte op bijvoorbeeld het gebied van voeding of omgaan met stress. 

Tot slot biedt de horeca/lounge de mogelijkheid om u als gast te ontvangen of om na de training even gezellig bij te komen.