Ervaring met PT4U

Hoe ervaren onze sporters de begeleiding van PT4U?

Lees het zelf hieronder. 

 

Sporten lijkt zo gezond, maar doet zo zeer!!


Allemaal bereiken we een leeftijd, waarop onze welvaart erg in het lijf gaat zitten en er blijft zitten. Je past je hier helemaal op aan. Kleren een maatje groter, je schoenen moeilijk aan krijgen en sneller buiten adem zijn. Tot de dag komt, waarin tijdens een etentje het gesprek op de sportschool komt en je je met een welvaartswijntje in je glas, laat overhalen om eens mee te gaan naar de sportschool.
Dan begint de ELLENDE…

Goh wat doet dat zeer, is sporten echt gezond? Een dag later kon ik helemaal niet meer lopen en had ik zelfs last van spieren die voorheen helemaal niet in mijn lijf zaten of waar ik mij in elk geval niet bewust van was. Ik heb mijn trainster vervloekt. DIE heeft er geen verstand van, DIE laat mij onverantwoorde dingen doen, DIE overvraagt me, DIE moet haar naam veranderen in beul etc. etc. Jawel, de klaagzang was begonnen.

Nu 10 maanden later, en jawel 10 kilo lichter, is het me gelukt om met de hulp van DIE mijn conditie op peil te brengen, mijn hoofd leeg te maken en sporten echt leuk te gaan vinden.
Dus ik kom tot de conclusie: Sporten is gezond en smaakt naar meer!

 

 

 

De trainingen zijn prettig, motiverend en zeer professioneel.

Sinds oktober 2018 krijg ik personal training bij PT4U. Ik ervaar de trainingen als prettig, motiverend en zeer professioneel.
Ik had veel rugklachten welke werden veroorzaakt door een scoliose (vergroeiing van de rug). Ruben van PT4U heeft mijn klachten besproken met mijn behandelend manueel therapeut en heeft mijn rug met zijn oefeningen zo sterk weten te maken dat ik helemaal van de pijn af ben.
Buiten dit wilde ik ook graag mijn conditie en kracht wat verbeteren. Met de persoonlijk afgestemde, immer afwisselende, en motiverende trainingen van PT4U werken we samen ook aan dit gewenste doel.
Ester Buzing