Luke Pathuis

Uw Personal Trainer die beroeps gecertificeerd is met HBO achtergrond, 8 jaar ervaring, 3 fitnessopleidingen en tevens nog voorzien van andere kennis en diploma’s die u van pas zullen komen. Ik ben loyaal en zorg dat ik altijd een stap harder loop om doelen te verwezenlijken. Buiten mijn opleiding tot Personal Trainer, geef ik de klant ook een opstap richting voeding. Ik beschik namelijk ook over een koksopleiding. Zo kan ik u helpen bij het eenvoudig en lekker koken van maaltijden. Dat is het waar normaal ophoudt en ik de extra stap maak.

Deel van de passie als trainer is bij mij ook educatie en dus mensen helpen. Zo geef je ook een stuk bewust zijn en worden van bewegen mee. Ik kan het dan voor u als klant tastbaarder maken. Ik wil mijn kennis die ik nu al heb nog verder ontwikkelen en behouden. Door te beschikken over juiste en actuele kennis kan ik de kwaliteit van mijn lessen altijd waarborgen.

Wat heel mooi is om als trainer mee te maken zijn bovenverwachte successen. Zo heb ik iemand mogen begeleiden richting fiets wedstrijden, na een lang ziektebeeld. Die zij nu met de volste vertrouwen in haar lichaam en plezier aan de start kan verschijnen en uitfietsen.

En… tot slot sport ik zelf ook veel omdat het voor mij een passie is en die passie ook graag uitdraag naar de klant. Daarom zul je mij vaak in de sportschool treffen want “what you practice, is what you preach!”.