Mylgert van Langeveld

Hoi, ik ben Mylgert van Langeveld, 22 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Ik heb op De Sportacademie in Amersfoort gezeten, daar heb ik onder anderen de fitness diploma’s ‘fitness master’ en ‘personal trainer’ gehaald. Inmiddels boks ikzelf al 7 jaar en heb 3 jaar ervaring in het geven van kickboks trainingen. Heel veel tieners/pubers twijfelen altijd over wat voor opleiding ze gaan kiezen, bij mij was dit nooit het geval.

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met zelf sporten en trainingen geven. Toen ik mijn docenten op de mavo vertelde dat ik voor de opleiding sport en bewegen ging, zeiden ze: ‘tuurlijk, wij hadden niks anders van jou verwacht!’. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen om hun doelen te bereiken, dat is echt een passie van mij geworden. Of dat nou in de fitness is of op de mat voor (kick)boksen, het maakt mij niks uit. Mijn hobby’s? Boksen, basketballen, zaalvoetballen en fitness. Dus je kan mij overal tegen komen. Met welke sport ik ook bezig ben!